среда, 8 декабря 2021 г.

Електромагнітна сумісність. Розділ 5.

 


Сьогодні буде дещо цікаве для тих, кого мучать завади. Автор розповість про методи боротьби з ними. Дуже просто пояснює явища, все доходить з першого разу.

Книга надзвичайно цікава. Окрім того її можна  вважати бібліографічною рідкістю. Видавництво "Радіософт" випустило її в 2018 р. об'ємом в 500 екземплярів. Окрім Росії ніде її придбати неможливо. Видавництво не приймає оплату з інших країн світу і не надсилає нікуди книгу за межі Росії.

Протягом цих трьох років я її не міг ніде знайти в електронному вигляді, адже дістати її в друкованому вигляді для мене було непідвладним завданням. Нікого не виявилося, хто міг би допомогти мені в цій справі.

І ось на днях в пошуку зовсім іншої інформації, я знайшов на одному з сайтів п'ятий розділ цієї книги, в якому описані електромагнітні завади та деякі методи боротьби з ними. А декілька днів пізніше в одній з електронних бібліотек випадково знайшлися решта розділів. Якась добра душа оцифрувала її та поділилася з усіма. Якість, щоправда не така гарна як ця. Але не настільки погана, як інколи буває.

Качайте 5 розділ звідси і насолоджуйтеся читанням теплими зимовими вечорами під чай, печиво та чарівні звуки, що лунають з трансивера.

Звісно, після ознайомлення з цим матеріалом, ви мустите його в себе видалити і знайти спосіб як придбати дану книгу ! Авторські права нікуди не ділись. Се ля ві.

До зустрічі !

73! de UT2YR


Комментариев нет:

Отправить комментарий